14:00

Referat: BK Flagg - AIF Barrikaden

Här kommer ett kortfattat andrahandsreferat:

Startelva: Linus F - Ammar, Carlos, Gustav, Mahmoud - Ameer, Maksym, Florian, Roy - Joel H, Rabih

Avbytare var Olle som hoppade in som anfallare efter 20 min och spelade i den positionen resten av matchen samt Andy och Johan G som inte spelade alls.

Matchen spelades i regn och därmed på en allt mer tungsprungen plan ju längre matchen led. Det blev mycket kamp vilket nog gynnade oss lite.

De tog ledningen redan efter c:a 5 min. Vi kvitterade i mitten av första halvlek av Ameer som själv vann bollen innan han avslutade kyligt. Vi tog också ledningen innan paus - efter 30-35 min? - genom Olle efter inlägg från Maksym. Ungefär en kvart in på 2:a halvlek fick vi vad som kändes som en chans att döda matchen men den straff vi tilldömdes slogs högt över.

Straffmissar är något som alltid brukar vara väldigt stärkande för motståndarna och så också nu. Flagg fick nu en spelmässigt bra period. Det blev dock ändå vi som gjorde nästa mål. Efter tre långlöpningar på kort tid fick Mahmoud utdelning på den tredje när han satte 3-1. Flagg reducerade till 2-3 c:a 10 min före slutsignalen men vi höll undan och vann med 3-2 och återtog därmed serieledningen i en dock absurt haltande tabell (där det redan lämnats två st W.O - må det inte bli än fler lag som hoppar av).

En nästan genomgående bra insats av våra spelare.